Exclusiv sommerhus til leje plads til 8 personer

Stort, flot og meget smagfuldt indrettet feriehus i træ med spa og sauna, bygget i 2005, beliggende på flad naturgrund på en blind vej i et fredeligt område.

Nu også med mulighed for oplading af El bil der er gjort plads til at medtage EON Boks, ophæng er monteret i Carport således du kan tage din hjemmeboks med dig.

Stort åbent terrasseareal og 2 mindre overdækkede terrasser med diverse havemøbler.

Opvarmede klinkegulve overalt. Dels malede vægge, dels trævægge samt trælofter. Stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt bruseniche, 2-pers. spa og sauna i forsænket niveau. Ekstra badeværelse ligeledes med bruseniche.

Det meget flotte og moderne køkken er kombineret med spise-/opholdsstuen og udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, dybfryser og komfur med keramiske kogeplader.

Dejlig, lys opholdsstue med brændeovn, farve-TV med parabolantenne, DVD-afspiller, video og CD-afspiller. 3 store soveværelser med dobbeltseng samt hems med 2 sovepladser. Et dejlige feriehus med god plads, velegnet til såvel 1 som 2 familier. Grunden er flad og velegnet til leg og spil, endvidere forefindes gynge og sandkasse samt carport på grunden.

I området forefindes Udlejning af cykler, Golf, ridning og vandrestier. Huset ligger ligeledes tæt på Fårup Sommerland, som børnene vil elske. Ved Blokhus er der en bred, hvid sandstrand. Bemærk: Vandafgift. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Husdyr tilladt hvis man betaler for en rengøring efter endt ferie.! OBS Rygning ikke tilladt i huset.

danskdeutsch
123 Sommerklar v/Jørn Hansen - Smetanasvej 11, 9200 Aalborg SV - 40 56 32 62 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.